fbpx

Garage Vanbussel voor onderhoud en herstelling van alle automerken

Zoekt u een betrouwbaar adres voor onderhoud of herstelling van uw auto? Bij Garage Vanbussel is uw auto in juiste handen. Wij hebben vakmensen voor u klaar staan voor onderhoud en herstelling van alle automerken. U bent van harte welkom in een van onze drie vestigingen.

Garage Vanbussel is een grote Peugeot dealer in de provincie Limburg. We hebben vestigingen in Peer, Bree en in Dilsen-Stokkem. Naast de verkoop en complete service van Peugeots kunt u bij ons ook terecht voor alle andere automerken. Wij hebben een ruim aanbod van occasies en zorgen ook voor het onderhoud en eventuele herstelling van uw auto.

Garage Vanbussel voor onderhoud Peugeot

Hoe goed een auto ook is, een auto moet onderhouden worden om te voorkomen dat er gebreken optreden die voorkomen hadden kunnen worden. Als officiële Peugeot dealer zijn wij voor veel mensen een vast adres voor het uitvoeren van onderhoud aan hun Peugeot.

Dat heeft als groot voordeel dat we de auto, en de geschiedenis van de auto kennen. We kunnen hierdoor een vorm van maatwerk service leveren. We kunnen u bijvoorbeeld van tevoren waarschuwen als er wat kosten in het vooruitzicht staan, zoals de noodzaak van het vervangen van banden of andere onderdelen die versleten raken. U bent dan niet verrast op het moment dat de werkzaamheden echt moeten gebeuren.

Herstellingen aan uw Peugeot

Helaas kan het ook wel eens gebeuren dat er herstellingen moeten plaatsvinden aan uw Peugeot. Ook dat doet u ongetwijfeld het liefst bij een vertrouwd adres waarvan u weet dat uw auto in goede handen is. Voor herstellingen aan uw Peugeot is garage Vanbussel zeker zo’n adres.

Bij onze ervaren en vakbekwame teams is uw voertuig in professionele handen. In de uitstekend geëquipeerde en georganiseerde garages kunt u terecht voor zowel onderhoud als herstellingen van uw auto, die met kennis van zaken en de grootst mogelijke zorg worden uitgevoerd.

Onderhoud en herstelling van alle merken

Bij garage Vanbussel kunt u ook uitstekend terecht voor auto’s van alle andere merken. Naast de verkoop, kunt u bij ons ook terecht voor onderhoud en herstelling van uw auto. Al onze vestigingen zijn ingericht als goed geoutilleerde onderhoudsplaatsen die voorzien zijn van de modernste voorzieningen en uitleesapparatuur voor alle merken auto’s.

Wij maken geen onderscheid of u Peugeot rijder bent of dat uw auto van een ander merk is. Iedere klant kan rekenen op een vlotte en correcte afhandeling van onderhoud en herstelling van particuliere- en bedrijfsvoertuigen aan een eerlijke prijs.

Carrosserieherstel voor alle merken

Daarnaast hebben wij medewerkers die gespecialiseerd zijn in carrosseriewerk waardoor we een vlotte en correcte afhandeling van schadedossiers kunnen garanderen. Na afloop van de werkzaamheden is niets meer van de schade aan de carrosserie te zien. U gaat met een keurige auto weer de weg op. Ook voor carrosserieherstel van alle merken is Garage Vanbussel hét adres in provincie Limburg.

U bent van harte welkom in een van onze werkplaatsen. Onze vakkundige medewerkers helpen u graag met onderhoud en herstelling van uw wagen, ongeacht het merk. Mochten de werken iets langer duren dan bieden we onze klanten tijdens de herstelperiode een vervangwagen of een van onze elektrische Peugeot fietsen aan als tijdelijk vervoer.

Een afspraak maken in Peer

Een afspraak maken in Bree

Een afspraak maken in Dilsen


 • Openingsuren
 • Vandaag
  Vandaag geopend tot 18:00u
  Vandaag
  Vandaag geopend tot 18:00u
  Vandaag
  Vandaag geopend tot 18:00u
  Vandaag
  Vandaag geopend tot 18:00u
  Vandaag
  Vandaag geopend tot 18:00u
  Vandaag
  Vandaag geopend van 9:00 tot 12:00u
  en van 13:00 tot 16:00u
  Vandaag
  Vandaag gesloten
 • Maandag tot vrijdag:
 • 08:30u - 18:00u
 • Zaterdag:
 • 09:00u - 12:00u
 • 13:00u - 16:00u