fbpx

Auto laten onderhouden in Peer

Een auto is een kostbaar bezit waarop u ongetwijfeld erg zuinig bent. Daarom is het ook zeer begrijpelijk dat u zorgvuldig de garage uitkiest om uw auto te laten onderhouden. Voor mensen uit Peer en omgeving is garage Vanbussel een uitstekend adres. Wij zorgen voor de juiste prijs-kwaliteitverhouding.

Garage Vanbussel heeft drie vestigingen in de provincie Limburg. Wij zijn gevestigd in Bree, Dilsen-Stokkem en Peer. We zijn een Peugeot dealer, maar hebben ook veel auto’s van andere merken in beheer. Onze onderhouds- en carrosserie herstelwerkplaatsen zijn uitgerust met de modernste voorzieningen en uitleesapparatuur voor alle merken auto’s.

Waarom een auto laten onderhouden?

Iedere auto heeft onderhoud nodig om probleemloos te blijven rijden. Zo’n grote of kleine onderhoudsbeurt is niet alleen belangrijk om voor te zorgen dat de auto probleemloos en veilig blijft rijden, er kunnen ook dure reparaties mee worden voorkomen. Denk hierbij aan remmen die iets kunnen aanlopen, een luchtfilter die verstopt zit of ander motorische- of mechanische onderdelen die niet goed werken. Als dit niet gesignaleerd wordt kan dit voor grote problemen zorgen. Het is daarom van groot belang dat u voor een betrouwbare garage kiest.

Welke garage is betrouwbaar voor auto onderhoud?

Er zijn veel garages in de regio van Peer die het onderhoud van auto’s aanbieden. Er zijn wel grote verschillen tussen die garages te bespeuren. Er zijn garages die met u meedenken en het beste met u voor hebben, er zijn echter ook garages die zoveel mogelijk geld willen verdienen en u op overbodige hoge kosten proberen te jagen. Welke garage is betrouwbaar voor auto onderhoud?

Garage Vanbussel uit Peer voor betrouwbare service

De beste keuze is een garage dat voor u klaar staat en waarop u volledig kunt vertrouwen. Garage Vanbussel uit Peer staat voor een betrouwbare service. Bij onze ervaren en vakbekwame teams is uw voertuig in professionele handen. Het onderhoud van uw auto wordt met kennis van zaken en de grootst mogelijke zorg uitgevoerd.

We kunnen u bijvoorbeeld van tevoren waarschuwen als er wat kosten aan komen (zoals de noodzaak van het vervangen van onderdelen). U bent dan niet verrast op het moment dat de werkzaamheden echt moeten gebeuren en pechgevallen bent u op deze manier voor. Het voorkomen van problemen met de auto is vaak beter (en vooral voordeliger) dan genezen.

Professioneel onderhoud aan een eerlijke prijs

Garage Vanbussel staat voor een professioneel onderhoud aan een eerlijke prijs. Wij hechten veel waarde aan een langdurige relatie met onze klant en vinden de juiste prijsstelling en kwaliteit met garantie van de onderhoudswerken hierin van erg groot belang. Een auto koopt u immers om er lang en zorgeloos veel kilometers mee te kunnen maken.

U bent bij ons gegarandeerd van een vlotte en correcte afhandeling van de onderhoudswerken. Wij zorgen dat u snel weer de beschikking over uw auto heeft. In de tijd dat wij met uw auto bezig zijn, kunt u van ons een vervangwagen of een (elektrische) leenfiets krijgen.

Welkom in onze garage

Neem voor vragen of persoonlijk advies gerust contact met ons op of kom langs in onze werkplaats. Onze vakmensen staan graag voor u klaar voor onderhoud en eventueel herstel van particuliere- en bedrijfsvoertuigen. U kunt ons vinden aan de Steenweg Linde 79 in Peer.


 • Openingsuren
 • Vandaag
  Vandaag geopend tot 18:00u
  Vandaag
  Vandaag geopend tot 18:00u
  Vandaag
  Vandaag geopend tot 18:00u
  Vandaag
  Vandaag geopend tot 18:00u
  Vandaag
  Vandaag geopend tot 18:00u
  Vandaag
  Vandaag geopend van 9:00 tot 12:00u
  en van 13:00 tot 16:00u
  Vandaag
  Vandaag gesloten
 • Maandag tot vrijdag:
 • 08:30u - 18:00u
 • Zaterdag:
 • 09:00u - 12:00u
 • 13:00u - 16:00u