fbpx

Nieuwe Peugeot kopen? Garage Vanbussel is uw adres!

Als u een nieuwe auto gaat kopen, dan koopt u die ongetwijfeld graag bij een vertrouwd adres waar u kunt rekenen op eerlijk advies, een goede service en natuurlijk een auto waar u blij mee bent. Gaat u een nieuwe Peugeot kopen? Dan is Garage Vanbussel uw adres!

Garage Vanbussel heeft drie vestigingen. Na succesvol gestart te zijn in Bree, hebben we ook Peugeot vestigingen overgenomen in Linde-Peer en in Dilsen. In alle drie de vestigingen kunnen we een full service bieden waarin we een breed gamma hebben van de nieuwste Peugeot modellen en Peugeot occasies. Daarnaast staan onze vakmensen altijd voor u klaar voor onderhoud en eventuele reparaties.

Nieuwe wagens Peugeot

Als officiële dealer hebben een uitgebreid gamma aan nieuwe wagens van Peugeot. Hiervoor kunnen wij u in alle drie de vestigingen uitstekend van dienst zijn. In onze showrooms kunt u de wagens komen bekijken en vanzelfsprekend zijn er mogelijkheden voor het maken van een vrijblijvende proefrit. Onze vakkundige medewerkers zullen graag met u mee denken welke Peugeot het best bij u zal passen. In onze showrooms kunnen wij u de nieuwste modellen presenteren die rechtstreeks voor u uit de fabriek komen.

Peugeot personenwagen

Peugeot personenwagens zijn in diverse modellen verkrijgbaar, waarbij u ook nog kunt kiezen uit het type motor, design, kleur en inrichting. Voor iedere wens heeft het Franse merk zeker wel een passende invulling. Wij kunnen samen met u, uw ideale Peugeot personenwagen samenstellen, die volledig aansluit op uw gebruiksbehoefte. Daarnaast kunnen wij uw ideale model afstemmen op uw persoonlijke wensen door samen met u te kijken naar de grote hoeveelheid beschikbare opties en uitvoeringsniveaus die voorhanden zijn. Peugeot zorgt voor de ideale rijervaring.

Peugeot stadswagen of een Peugeot gezinswagen?

Een juiste auto uitkiezen, is erg persoonlijk. Waar gaat u de auto voor gebruiken? Dit is zeer belangrijk om te bepalen welk model (of modellen) het beste bij u past. Wij denken hierbij graag met u mee. Wellicht bent u op zoek naar een 3-deurs Peugeot stadswagen omdat u veel in de binnenstad rijdt, het gemak ervaart van een kleine wagen om behendig in te kunnen parkeren en helemaal geen behoefte heeft aan een groter model.

Het kan ook zijn dat u de wagen gebruikt om samen met uw gezin lange afstanden te rijden en de auto veelvuldig meeneemt op reis. Dan zou een 5-deurs Peugeot gezinswagen wellicht een betere keuze zijn. Natuurlijk heeft Peugeot ook de wat robuustere SUV-modellen, de sportieve GTI-modellen en kunnen we u ook van dienst zijn met elektrische Peugeots.

Peugeot bedrijfsvoertuigen

Naast de modellen voor particulier gebruik, kunnen wij u ook het hele gamma aan Peugeot bedrijfsvoertuigen bieden. Peugeot heeft een ruim aanbod van zakelijke modellen en bedrijfswagens van diverse afmetingen. Bedrijfswagens zijn immers verkrijgbaar van de kleine stadsmodellen tot de grotere modellen met meer ruimte. Wij stemmen graag uw bedrijfsdoelstellingen af met uw vervoermiddel. De zakelijke modellen van Peugeot passen uitstekend in een leaseovereenkomst.

Nieuwe Peugeot kopen? U bent van harte welkom

Wij nodigen u graag uit om eens vrijblijvend te komen kijken in onze showrooms als u van plan bent om een nieuwe wagen kopen. Onze vakkundige medewerkers laten u graag de vele mogelijkheden van een nieuwe Peugeot zien. Het motto van het Franse merk is niet voor niets motion & emotion. Met onze drie vestigingen kunnen we efficiënt en kostenbesparend werken, waardoor we zowel de particuliere als de bedrijfsklanten nog betere voorwaarden en services kunnen bieden. Garage Vanbussel heet u van harte welkom!

 • Openingsuren
 • Vandaag
  Vandaag geopend tot 18:00u
  Vandaag
  Vandaag geopend tot 18:00u
  Vandaag
  Vandaag geopend tot 18:00u
  Vandaag
  Vandaag geopend tot 18:00u
  Vandaag
  Vandaag geopend tot 18:00u
  Vandaag
  Vandaag geopend van 9:00 tot 12:00u
  en van 13:00 tot 16:00u
  Vandaag
  Vandaag gesloten
 • Maandag tot vrijdag:
 • 08:30u - 18:00u
 • Zaterdag:
 • 09:00u - 12:00u
 • 13:00u - 16:00u