fbpx

Voor Peugeot occasies naar garage Vanbussel

Garage Vanbussel is een officiële Peugeot dealer. U kunt bij onze drie vestigingen niet alleen prima terecht voor nieuwe wagens maar ook voor Peugeot occasies is dit het beste adres. Wij hebben volop keuze in betrouwbare occasiewagens van dit Franse merk. Daarnaast hebben we een uitstekende servicegraad, u kunt altijd op ons rekenen!

Wij kunnen u in maar liefst drie vestigingen van dienst zijn. Garage Vanbussel is begonnen in Bree en in een later stadium hebben wij ons ook gevestigd in Linde-Peer en in Dilsen. In alle drie de vestigingen staan onze vakkundige medewerkers voor u klaar om u te helpen aan betrouwbare Peugeot occasies. Daarnaast kunnen wij u altijd helpen met het onderhoud en eventuele reparaties van uw wagen.

Occasie Peugeot expert

Er zijn veel plekken waar u occasiewagens kunt kopen. Natuurlijk kan dit ook van het internet of uit een krant, maar het liefst wilt u toch verzekerd zijn van een betrouwbare auto waar u lang plezier van kunt hebben?! In dat geval kunt u beter kiezen voor een erkende garage die het beste met u voor heeft. Garage Vanbussel is een occasie Peugeot expert. Als officiële Peugeot dealer hebben wij ook volop keuze in occasie auto’s.

Occasie Peugeot partner

Niet alleen voor en tijdens de aankoop van uw gebruikte Peugeot, maar ook na de aankoop staan wij voor u klaar. Als occasie Peugeot partner staan onze gespecialiseerde mensen vanzelfsprekend ook voor u klaar na uw aankoop met onze service in vorm van onderhoud en eventuele reparaties. U wilt toch ook dan dat uw auto in betrouwbare handen is? Dan kunt u het beste terecht bij een vakkundige merkdealer die de benodigde kennis en materialen voorhanden heeft. Wij zorgen voor een professioneel herstel met een eerlijke prijs. Een vakkundig team dat voorzien is van moderne apparatuur staat voor u gereed om de auto rijklaar te maken.

Modellen occasiewagens

In onze drie vestigingen hebben wij een ruime keuze aan modellen in occasiewagens. Denk hierbij aan modellen als de Peugeot 2008, de Peugeot 3008 of de Peugeot 308. De leeftijd van de gebruikte auto’s variëren van slechts een paar jaar oud tot en met de oudere modellen. Veel van deze modellen hebben wij zelf al lang in onderhoud. We weten dus de volledige voorgeschiedenis van deze auto, waardoor we u een betrouwbaarheid kunnen garanderen. Een auto koopt u immers om er lang en zorgeloos veel kilometers mee te kunnen maken.

Welkom bij garage Vanbussel voor een Peugeot occasiewagen

Voor een Peugeot occasiewagen kunt u vanzelfsprekend onze website raadplegen. Hier zult u altijd ons actuele aanbod kunnen vinden. Onze nieuwste occasiewagens worden direct op de site geplaatst, verkochte modellen halen we snel van onze site af om teleurstellingen te voorkomen. Natuurlijk heten wij u van harte welkom in een van onze showrooms om ons aanbod ter plaatse te komen bekijken. Onze medewerkers staan graag voor u klaar om u meer over onze occasiewagens te vertellen.

 • Openingsuren
 • Vandaag
  Vandaag geopend tot 18:00u
  Vandaag
  Vandaag geopend tot 18:00u
  Vandaag
  Vandaag geopend tot 18:00u
  Vandaag
  Vandaag geopend tot 18:00u
  Vandaag
  Vandaag geopend tot 18:00u
  Vandaag
  Vandaag geopend van 9:00 tot 12:00u
  en van 13:00 tot 16:00u
  Vandaag
  Vandaag gesloten
 • Maandag tot vrijdag:
 • 08:30u - 18:00u
 • Zaterdag:
 • 09:00u - 12:00u
 • 13:00u - 16:00u