fbpx

De beste garage voor occasies van alle merken

Iedereen die op zoek is naar goede occasies kijkt ook altijd waar de wagen vandaan komt. De herkomst van een auto moet vertrouwen geven dat de aankoop een juiste investering is. U koopt immers een auto om veilig en zorgeloos veel kilometers te kunnen afleggen. De beste garage voor occasies van alle merken is garage Vanbussel.

Er zijn veel “plekken” waar u een gebruikte auto kunt kopen. Denk hierbij aan het internet, een advertentie in de krant maar ook de diverse handelaren en garages die occasies van alle merken aanbieden. De vraag is echter wel of al deze adressen betrouwbaar zijn. Willen deze mensen graag een auto aan u verkopen of staan deze mensen echt klaar om u te helpen aan een eerlijke betrouwbare auto? Gelooft u het direct wanneer u de mooiste verhalen wordt verteld over het verleden van de auto waar u interesse in heeft? Kies hiervoor het juiste adres.

Garage Vanbussel uit Bree voor occasies van alle merken

Garage Vanbussel uit Bree is een erkende garage die ook occasies van alle andere merken verkoopt. Als Peugeot dealer ruilen wij ook auto’s in. Hierbij zijn er mensen die ervoor kiezen om een auto van Peugeot te gaan rijden, terwijl ze daarvoor in een auto van een ander merk reden. Hierdoor hebben wij een ruim aanbod van occasies van alle merken.

Occasiewagens kopen in Linde-Peer en in Dilsen

We zijn begonnen als Peugeot dealer in Bree, maar na verloop van tijd hebben we ons bedrijf uitgebreid tot drie vestigingen. Dit betekent dat u ook betrouwbare occasiewagens van alle merken kunt kopen in Linde-Peer en in Dilsen. Vanzelfsprekend kunnen we ook een occasiewagen voor u naar een bepaalde vestiging halen.

Klanten uit Neerpelt, Overpelt en Bocholt voor een occasiewagen

Door onze hoge servicegraad en onze uitstekende klantvriendelijkheid hebben we een uitstekende naam in de ruime omgeving van onze drie vestigingen. Veel mensen die uit de omgeving Bree, Linde-Peer en Dilsen komen en op zoek zijn naar een goede betrouwbare gebruikte wagen, komen in onze showroom naar ons aanbod kijken. Daarnaast hebben we bezoekers die van verder weg komen. We hebben klanten uit Neerpelt, Overpelt, Bocholt en omstreken voor een occasiewagen.

Onderhoud en reparatie van occasies van alle merken

Onze service stopt niet bij de verkoop van occasiewagens. Wij kunnen u ook zeker van dienst zijn nadat u een occasiewagen bij ons gekocht heeft. Garage Vanbussel verzorgt het onderhoud en reparatie van occasies van alle merken. Met moderne apparatuur en vakkundige medewerkers kunnen wij u ook hierbij uitstekend van dienst zijn. Ook hiervoor zijn wij uw vertrouwde adres en staan wij voor u klaar.

Garage Vanbussel helpt u verder

Garage Vanbussel is een betrouwbare, eerlijke garage die graag voor u klaar staat. Wij helpen u letterlijk en figuurlijk verder door ons vakmanschap in combinatie met een perfecte service. Voor occasies van alle merken heten wij u graag van harte welkom in een van onze showrooms. Het volledige aanbod van gebruikte auto’s kunt u ook vinden op onze website waarop u altijd ons actuele aanbod kunt vinden. Onze nieuwste occasiewagens worden direct op de site geplaatst, verkochte modellen halen we snel van onze site af om teleurstellingen te voorkomen. Contacteer ons gerust voor meer vragen of persoonlijk advies.

Een afspraak maken in Peer

Een afspraak maken in Bree

Een afspraak maken in Dilsen


 • Openingsuren
 • Vandaag
  Vandaag geopend tot 18:00u
  Vandaag
  Vandaag geopend tot 18:00u
  Vandaag
  Vandaag geopend tot 18:00u
  Vandaag
  Vandaag geopend tot 18:00u
  Vandaag
  Vandaag geopend tot 18:00u
  Vandaag
  Vandaag geopend van 9:00 tot 12:00u
  en van 13:00 tot 16:00u
  Vandaag
  Vandaag gesloten
 • Maandag tot vrijdag:
 • 08:30u - 18:00u
 • Zaterdag:
 • 09:00u - 12:00u
 • 13:00u - 16:00u