fbpx

Vanbussel Carrosserie

Herstelling van de carrosserie van een Peugeot.

Bij Garage Vanbussel kunt u ook terecht voor herstellingen aan de carrosserie van uw wagen. Onze garages in Dilsen en in Peer zijn ingericht als goed geoutilleerde carrosserie herstelwerkplaatsen met de modernste voorzieningen en uitleesapparatuur voor alle merken auto’s. U kunt erop rekenen dat uw voertuig in professionele handen is bij onze ervaren en vakbekwame teams.

Afspraak maken

Garage Vanbussel voor herstelling carrosserie

Voor herstellingen aan de carrosserie van uw wagen kiest u graag een vakkundig herstelbedrijf uit. Een bedrijf dat het carrosserie van uw auto op de juiste wijze en keurig netjes kan herstellen. Garage Vanbussel is het juiste adres voor herstelling van de carrosserie. Wij hebben de mogelijkheden om een perfecte carrosserieherstelling voor u te verzorgen.

Garage Vanbussel is van oorsprong een Peugeot dealer met vestigingen in Bree, Linde-Peer en Dilsen. We zijn niet alleen een erkende Peugeot dealer maar ook een verkooppunt van occasiewagens van alle andere merken. Daarnaast verzorgen wij ook, voor alle merken auto’s, het onderhoud en eventuele reparaties.

Het juiste adres voor carrosserieherstelling

Garage Vanbussel is ook het juiste adres voor carrosserieherstelling. Onze garages in Dilsen en in Peer zijn ingericht als goed geoutilleerde carrosserie herstelwerkplaatsen met de modernste voorzieningen en uitleesapparatuur voor alle merken auto’s. Wij herstellen de carrosserie van uw auto zodat er naderhand geen spoor meer van de schade te zien is.

Carrosserieherstelling door vakkundige carrossier

Carrosserieherstelling is heel precies werk dat goed moet gebeuren om er zeker van te zijn dat na afloop niets meer van de schade te zien is. Bij Garage Vanbussel kunt u er vanuit gaan dat de carrosserieherstelling wordt uitgevoerd door een vakkundige carrossier. Wij hebben vakmensen in dienst die gespecialiseerd zijn in dit werk. Onze carrossiers zijn zeer ervaren en zijn bekend met ieder detail uit hun vakgebied. De herstellingen van de carrosserie worden met de juiste kennis van zaken en de grootst mogelijke zorg uitgevoerd.

Het juiste gereedschap om carrosserie te herstellen

Naast vakmanschap is ook goed materiaal en gereedschap noodzakelijk om carrosserie te herstellen. Onze carrosserie herstelwerkplaatsen zijn voorzien van de modernste voorzieningen en uitleesapparatuur voor alle merken auto’s. Door de beschikking over een vakkundig team en moderne apparatuur kan Garage Vanbussel garant staan voor de juiste kwaliteit van de herstelwerken.

Garage Vanbussel voor herstelling carrosserie

U moet bij Garage Vanbussel zijn voor herstelling van carrosserie. U kunt erop rekenen dat uw voertuig in professionele handen is bij onze ervaren en vakbekwame teams van mechaniekers en carrossiers. Tijdens de herstelperiode bieden wij onze klanten een vervangwagen of een van onze elektrische Peugeot fietsen als tijdelijk vervoer. Wij zorgen voor een professioneel herstel aan een eerlijke prijs en vlotte en correcte afhandeling van schadedossiers. Contacteer ons gerust voor het maken van een afspraak.

 • Openingsuren
 • Vandaag
  Vandaag geopend tot 18:00u
  Vandaag
  Vandaag geopend tot 18:00u
  Vandaag
  Vandaag geopend tot 18:00u
  Vandaag
  Vandaag geopend tot 18:00u
  Vandaag
  Vandaag geopend tot 18:00u
  Vandaag
  Vandaag geopend van 9:00 tot 12:00u
  en van 13:00 tot 16:00u
  Vandaag
  Vandaag gesloten
 • Maandag tot vrijdag:
 • 08:30u - 18:00u
 • Zaterdag:
 • 09:00u - 12:00u
 • 13:00u - 16:00u