fbpx

Garage Vanbussel voor carrosserieherstelling in Peer

Zoekt u een goed en betrouwbaar adres voor carrosserieherstelling in Peer? Garage Vanbussel zorgt voor een professioneel herstel van carrosserie van alle merken auto’s aan een eerlijke prijs. Een vakkundig team staat met moderne apparatuur voor u klaar.

Garage Vanbussel heeft drie vestigingen. Een van deze vestigingen staat in Peer, de andere twee vestigingen staan in Bree en Dilsen. Naast de verkoop, onderhoud en reparatie als Peugeot dealer, staan wij ook klaar voor alle andere automerken. Wij zijn een merk ongebonden verkoper van occasiewagens en verzorgen daarbij ook het onderhoud en reparaties voor alle automerken.

Goed adres in Peer voor herstelling carrosserie

Onder de reparaties die wij uitvoeren behoort ook de herstelling van de carrosserie bij eventuele schade. Dit moet natuurlijk goed gebeuren zodat uw auto er weer keurig uitziet en alle schade weer (bijna letterlijk) is weggepoetst. Voor deze werkzaamheden hebben wij gespecialiseerde mensen die iedere carrosserie schade tot in de perfectie kunnen herstellen. Dit vakmanschap zorgt dat wij bekend staan als goed adres in Peer voor herstelling carrosserie. Niet alleen mensen uit Peer komen hiervoor naar ons toe, ook mensen uit de wijdere omgeving weten ons hiervoor te vinden.

Waarom garage Vanbussel als carrosseriehersteller?

Onze goede naam als carrosseriehersteller in Peer en omstreken hebben we te danken aan een aantal zaken waar we een hoop aandacht aan besteden. Garage Vanbussel staat voor een professioneel herstel aan een eerlijke prijs. Wij hechten veel waarde aan een langdurige relatie met onze klant en vinden de juiste prijsstelling en kwaliteit met garantie van de herstelwerken hierin van erg groot belang.

Daarnaast zorgen wij altijd voor een vlotte en correcte afhandeling van schadedossiers. Wij zorgen dat u snel weer de beschikking heeft over uw auto. In de tijd dat wij met uw auto bezig zijn, kunt u van ons een vervangwagen of een (elektrische) leenfiets krijgen.

Vakkundige carrossiers

Carrosserieherstelling is werk voor specialisten. Garage Vanbussel heeft deze specialisten voor u klaar staan. Wij hebben vakkundige carrossiers die ruim ervaren zijn in alle voorkomende carrosserie herstelwerkzaamheden. Het zijn de echte specialisten in hun vakgebied. De herstellingen van de carrosserie worden dan ook met kennis van zaken en de grootst mogelijke zorg uitgevoerd. Wij zorgen dat de auto weer keurig de weg op gaat.

Carrosserie herstellen met het juiste materiaal

Om vakkundig een carrosserie te kunnen herstellen is het juiste materiaal vereist. Ook dit is bij garage Vanbussel in Peer goed verzorgt. Onze garages zijn ingericht als goed geoutilleerde carrosserie herstelwerkplaatsen met de modernste voorzieningen en uitleesapparatuur voor alle merken auto’s. Bij ons is vakwerk dus gegarandeerd.

Garage Vanbussel voor carrosserieherstelling in Peer

Voor carrosserieherstelling in Peer en omgeving is garage Vanbussel een uitstekend adres. Wij zorgen het herstel van particuliere- en bedrijfsvoertuigen van alle merken. Onze vakmensen staan graag voor u klaar. Wij helpen u binnen een kort tijdsbestek weer de weg op. Neem voor vragen of persoonlijk advies gerust contact met ons op of kom langs in onze werkplaats. U kunt ons vinden aan de Steenweg Linde 79 in Peer.


 • Openingsuren
 • Vandaag
  Vandaag geopend tot 18:00u
  Vandaag
  Vandaag geopend tot 18:00u
  Vandaag
  Vandaag geopend tot 18:00u
  Vandaag
  Vandaag geopend tot 18:00u
  Vandaag
  Vandaag geopend tot 18:00u
  Vandaag
  Vandaag geopend van 9:00 tot 12:00u
  en van 13:00 tot 16:00u
  Vandaag
  Vandaag gesloten
 • Maandag tot vrijdag:
 • 08:30u - 18:00u
 • Zaterdag:
 • 09:00u - 12:00u
 • 13:00u - 16:00u